Like-vadászat és Élő Könyvtár is volt nálunk a Szigeten

A Szubjektív Értékek Alapítvány sátrában a Civil Szigeten minden napra más programot szerveztünk.

A szerdai nyitónapon a No Hate Speech mozgalom keretében pozitív üzeneteket közvetítő kitűzőket készíthettek, akik betértek hozzánk.

Csütörtökön az UCCU Roma Informális Oktatási Alapítvány vendégeskedett a sátrunknál, és mutatta be diszkrimináció-ellenes tevékenységét.

Marilyn Tucker és Paul Wilson, a MusInc projekt vezetői a sátrunknál indították el a bulit

Pénteken Nagy Dominika fórumszínház-workshopot tartott, majd este a MusInc projekt záróeseményeként közösségi zenélésre invitáltuk a szigetlakókat. (Nézz képeket az eseményről!)

Szombaton a Focival a rasszizmus ellen projekt keretében témába vágó társasjátékokat lehetett játszani velünk a sátorban.

Vasárnap a népszerű Élő Könyvtár programunkat mutattuk be, mely az Európai Bizottság előítéletek elleni projektjének része.

Élő Könyvtár a Szubjektív sátornál

Következő hétfőn a mozgásé volt a főszerep. A Reményt a Gyermekeknek Közhasznú Egyesülettel együttműködésben a Kovács Műhely és Budapest Association for International Sports hozott játékos sportfeladatokat az „egyenlőség a sportban” témjegyében.

Végül kedden a Safer Internet Hungary Like-vadász elnevezésű társasjátékával játszhattak a vállalkozó kedvű érdeklődők, ahol életnagyságú bábuként gyűjthették a like-okat (pontokat) és ismerkedhettek meg az internet veszélyeivel.

Like-vadászat