Elkészült a közösségi zenészeknek szóló weboldal

Végéhez ért a kétéves MusInc projekt, és az öt európai partner közös munkájának köszönhetően elkészült a weboldal, amelynek célja, hogy hasznos információkkal lássa el mindazokat, akik közösségi zenészként szeretnének tevékenykedni.

A weboldal bevezetést nyújt a közösségi zene fogalmába, leírja a közösségi zenész szerepkörét, bemutatja az öt partner egy-egy közösségi zenei mintaprojektjét, minőségi keretrendszert javasol azoknak, akik közösségi zenei programokat szeretnének tartani és konkrét tanácsokkal, tippekkel is szolgál közösségi zenei programok megtervezéséhez, beleértve nemcsak azok zenei oldalát, hanem többek között a kockázatok előzetes felmérését, a résztvevők védelmét és a program értékelését is.

A teljes tartalom angolul érhető el, de az oldal bizonyos részei lettül, magyarul, olaszul és románul is olvashatók. Magyarul a közösségi zenével és a projekttel kapcsolatos általános információk találhatók meg az oldalon, illetve a magyar mintaprojekt részletes bemutatása és annak értékelése.