Jelentkezz gyűlölet-bűncselekmények áldozatait segítő tréningre!

A gyűlölet-bűncselekmények és a gyűlöletbeszéd áldozatainak biztosított segítségnyújtás iránt érdeklődő fiatal szakemberek nemzetközi képzésére keresünk résztvevőket Magyarországról.

2018. április 11-12. között nemzetközi képzést szervez a Szubjektív Értékek Alapítvány Prágában. A Tackling Hate Crime and Hate Speech projekt keretein belül megvalósuló kétnapos tréning célja, hogy növelje a gyűlölet-bűncselekmények és a gyűlöletbeszéd áldozatainak nyújtott jogi segítségadással foglalkozó szakemberek számát.

A nemzetközi tréning munkanyelve az angol. A részletes programterv felől az érdeklődők a lenti e-mail címen érdeklődhetnek.

A képzést elsősorban olyan, a gyűlölet-bűncselekmények és a gyűlöletbeszéd iránt érdeklődő rendészeti vagy jogi háttérrel rendelkező fiataloknak ajánljuk, akik jó angol beszédkészséggel rendelkeznek.

A projektben való részvétel költségeit (szállás, étkezés, utazás) a projekt magára vállalja, így az a résztvevő számára nem jár önköltséggel.

Kérjük az érdeklődők rövid, angol nyelvű motivációs levéllel jelentkezzenek, melyet a zsofi.magyarkuti@szubjektiv.org e-mail címre küldhetnek el 2018. március 31-ig.