Te is harcolnál a rasszizmus ellen? Vegyél részt webináriumunkon!

A United for Intercultural Action hálózat örömmel meghívja Önt a Szubjektív Értékek Alapítvánnyal közösen szerevezett magyar nyelvű STAR E Webinárium-ra 2020. április 28-án 14:00-kor.

A Webinárium témája annak a nem formális módszereket bemutató és a kirekesztést és csoporton belüli intoleranciát megelőző oktatást segítő képzési anyagnak a bemutatása, melyet a StarE Erasmus+ KA2-es projekt során szervezetünk és partnerei fejlesztettek.

A STAR E (Standing Together Against Racism in Europe) projekt 2017 októberében kezdődött az Erasmus+ program keretén belül. A projekt során hat nemzetközi találkozóra került sor, melyek különböző célokat voltak hivatottak beteljesíteni, mégis a részt vevő partnerek alapvetően egy közös célért dolgoznak: hogy leszámoljanak a rasszizmussal.

További információ a projekt honlapján érhető el.

A Webinárium célja, hogy a résztvevőknek bemutasson egy modern alternatívát a rasszizmus elleni harchoz. Az online találkozón résztvevők megkapják a kiadvány pdf változatát, kérés esetén pedig postai úton is megrendelhetik a könyvet.

A STAR E Webináriumot erre a linkre kattintva érheti el: https://bit.ly/2KdwG6F

Regisztrálni és a bejelentkezéshez jelszót kérni ezen az email címen lehet április 27-én 16:00 óráig: training@szubjektiv.org

Ha felkeltette az érdeklődését, várjuk Önt és kollégáit szeretettel 2020. április 28-án 14:00-kor!

Nézd meg ezt is