Ismét rasszizmus elleni webináriumot tartunk!

2020. május 28-án 16:00-kor újra megtartjuk magyar nyelvű STAR E Webináriumunkat.


A Webinárium témája annak a nem formális módszereket bemutató és a kirekesztést és csoporton belüli intoleranciát megelőző oktatást segítő képzési anyagnak a bemutatása, melyet a STAR E Erasmus+ KA2-es projekt során szervezetünk és partnerei fejlesztettek.

A STAR E (Standing Together Against Racism in Europe) projekt 2017 októberében kezdődött az Erasmus+ program keretén belül. A projekt során hat nemzetközi találkozóra került sor, melyek különböző célokat voltak hivatottak beteljesíteni, mégis a résztvevő partnerek alapvetően egy közös célért dolgoznak: hogy leszámoljanak a rasszizmussal. További információ a projekt honlapján érhető el.

A Webinárium célja, hogy a résztvevőknek bemutasson egy modern alternatívát a rasszizmus elleni harchoz. A kiadvány egy gyakorlatát a webinárium során bemutatjuk.

Az online találkozón résztvevők megkapják a kiadvány pdf változatát, kérés esetén pedig postai úton is megrendelhetik a könyvet.

A webináriumon való részvétel ingyenes, előzetes regisztrációhoz nem kötött, de arra kérjük, jelezze a Facebook-eseménynél egy igennel, ha velünk tart.

Ha felkeltette az érdeklődését, várjuk Önt és kollégáit szeretettel 2020. május 28-án 16:00-kor.

A webinárium linkjét a kezdés előtt néhány órával tesszük közzé a Facebook-esemény oldalán.

Nézd meg ezt is