Pálcikával Budapesten – kalauz a fővárosi kis-Kínához

Megjelent alapítványunk legújabb könyve

Pálcikával Budapesten – kalauz a fővárosi kis-Kínához

Rendelés: palcikaval@szubjektiv.org – ára 2.000 Ft + postaköltség

A könyvvel az olvasó nem csak pálcikával, hanem nagykanállal kóstolhat bele a kínai kultúrába. Ez nem egy útikönyv a Kínába készülőknek, hanem egy színes kalauz a Budapesten élő kínai kolóniához, amely segít megérteni és megismerni a világ egyik legősibb civilizációjának jelenlétét hazánkban.

A szerzők a lehető legkülönbözőbb témákkal és nézőpontokkal mutatják be az eddig ismeretlen kínai bevándorló közösséget, a gasztronómiától kezdve a kínaiakkal kapcsolatos tévhiteken át az itteni közösség kiemelkedő alakjaiig.

A könyv nem csak egyszeri olvasmány, hanem egy forgatható kisokos, olyan információkkal, amelyek segítik az olvasót például a kínai ételekhez szükséges speciális alapanyagok beszerzésében, vagy rejtett kis vendéglátóhelyek felkutatásában, amelyek később élményekké válhatnak és közelebb hozhatják ezt a több ezer éves kultúrát hazánkhoz, személyes találkozások által is.

A könyvet postai úton tudjuk küldeni, ennek ára 235 forint, így kérjük utaljon 2.235 forintot a Szubjektív Értékek Alapítvány bankszámlájára (OTP Bank: 11709002-20122717), jelezze, ha ez megtörtént illetve ha igényt tart áfás számlára, akkor a nevet és a címet is adja meg amire írhatjuk (ha az eltér a levelezési címtől).

Az ajánlott vagy utánvételes küldemény drágább pár száz forinttal, de arra is van mód, ha így szeretné kapni, akkor ezt is írja meg emailben.