Kezdetét vette az InclusEU projekt!

Kezdetét vette az “InclusEU – Volunteer action as a social response for an inclusive Europe című projekt megvalósítása, melyben a magyarországi partnerszervezet 
Szubjektív Értékek Alapítvány konzorciumi együttműködésben Erzsébetváros Önkormányzatával valamint a Wekerle Sándor Üzleti Főiskolával.
 

A projekt megvalósítás során a program 8 nemzetközi eseményre oszlik (projekt partnerenként egy-egy), és közvetlenül több mint 400 résztvevőt, közvetetten pedig több mint 25 000 embert kíván bevonni eseményenként. 
Minden partner egy nemzetközi rendezvényt szervez, ahol megvitatják a résztvevőkkel a releváns témákat azzal kapcsolatban, hogy az önkéntesség és a szolidaritás hogyan szükséges a társadalmi fellendüléshez a COVID-19 világjárványt követően, valamint hogyan biztosíthat lehetőséget a fiatalok társadalmi befogadására.
 
A rendezvénysorozat BUDAPESTI állomására május 19. és 20. között kerül sor, színes szakmai előadásokkal, kulturális programokkal, hiszen a sajátos kultúrák bemutatása, a kultúrák közötti párbeszéd kialakítása is a projekt egyik alappillére!
Várunk sok szeretettel minden érdeklődőt regisztráció ellenében a budapesti InclusEU projekt találkozón!