ISMERD MEG KÜLFÖLDI VÁLLALKOZÓ NŐK TÖRTÉNETÉT

A WomInCreativePower keretében bemutatjuk öt igazán inspiráló és tehetséges, Budapesten élő vállalkozó nő történetét. Mindannyian projektünk korábbi résztvevői, néhányan közülük tavaly ősszel részt vettek mentor programunkban, néhányan a tandem tréning programunkban programunkban, néhányan pedig a projekt bemutatására és kapcsolatépítésre szolgáló rendezvényeinken. 🥰

Nézd meg bemutatkozó videóikat és látogass el az oldalaikra! 🙂

 

  • Elena Budapesten váltotta valóra álmait, két természetes háztartási és szépségápolási cikkeket forgalmazó boltot nyitott a városban: Mimbre Hulladékmentes és organikus drogéria.

VIDEÓ 

 

  • Kristina horvát származású, jelenleg Budapesten dolgozik egy nemzetközi cég termék-menedzsereként. Emellett jógaoktató, aki beleszeretett a tanításba és abba, hogy segítsen a nőknek legyőzni a változástól való félelmet.
    Lépj vele kapcsolatba az Instagramon keresztül!

 

 

  • Rocio közösségépítő eseményeket és rendkívül informatív workshopokat szervez női vállalkozóknak, vagy vállalkozni vágyóknak. Emellett podcast csatornáján is nagyon érdekes beszélgetéseket folytat vendégeivel sokszínű témákban: https://anchor.fm/womenup

 

 

 

 

 

A WomInCreativePower (WICP) az Európai Unió Erasmus+ programja és a Luxemburgi Nemzeti Ügynökség (Anefore) által társfinanszírozott projekt. A projektet a Formation et Sensibilisation de Luxembourg – FSL (Luxemburg) vezeti, és nemzetközi partnerségben működik együtt Svédországgal (SwIdeas AB), Magyarországgal (Szubjektív Értékek Alapítvány) és Szlovéniával (Povod).

A WICP célja a migráns nők gazdasági integrációjának támogatása a befogadó közösségekbe a vállalkozói készségek és a kreatív ágazathoz kapcsolódó készségek fejlesztésével.