Fiatal résztvevőket keresünk egy német-magyar projektsorozatba – Jelentkezz most!

Celebrate Diversity, vagyis „Ünnepeljük a sokszínűséget!” felhívással a Szubjektív Értékek Alapítvány résztvevőket keres egy német-magyar kétrészes ifjúsági cserére.

A programról:

A német EVZ Alapítvány által finanszírozott, a 15 éves Europeans for Peace program keretein belül az ACTivate your journey című kétrészes ifjúsági csere német és magyar fiatalok részvételével szeretné körbejárni a sokszínűség, elfogadás, egyenlőség és diszkrimináció témáit. A nemzetközi találkozókon a fiataloknak lehetőségük adódik nem formális és fórum színházas módszerekkel játékosan közelebb kerülni saját történeteikhez, dolgozni azokkal, és sétaszínház keretei között megmutatni azokat a nagyközönségnek is.

Az első német találkozó célja a csapatépítés, felismerés és a résztvevők saját útjukon való elindulása, a második alkalommal pedig a képzett trénerek segítségével a fiatalok létrehoznak egy fórum színházas előadást, amit a publikumnak is bemutatnak.

Az utazásokat, étkezést és szállást a program teljesen fedezi.

YouTube player

 

Az ifjúsági cserék várható időpontja (a változtatás jogát fenntartjuk):

2019.12.09-16. Németország
2020.03.04-14. Magyarország

Résztvevők profilja:

  • 18-23 év közötti fiatal
  • angol és/vagy német nyelvtudás előnyt jelent, de nem feltétel
  • érdeklődés és hajlandóság a témák és a fórum színház iránt

A részvétel feltétele, hogy mindkét nemzetközi találkozón aktívan részt vesz a kiválasztott fiatal és befizeti a 20.000 Ft-os részvételi díjat, melyből 10.000 Ft-ot a második ifjúsági csere után visszakap. Ha valamilyen okból a részvételed az anyagiakon múlna, kérlek jelezd felénk és találunk rá megoldást.

Jelentkezési lap: https://forms.gle/HFX2pKNRVkZ93tKz8
Jelentkezési lap kitöltési határideje: 2019.10.27.
Személyes interjúk várható időpontja: az október 21-i héttől kezdődően.

A program nagy hangsúlyt fektet a befogadásra, sokszínűségre és az egyenlőségre, így várjuk a jelentkezésed bármilyen vallási vagy nemi hovatartozástól, szexuális irányultságtól és nemzetiségtől függetlenül. Szeretnénk, ha a csapatunk Veled lenne minél színesebb.