Események betöltése

« Összes Események

  • Ez az esemény elmúlt.

Teljes élet 4 keréken + Nemadomfel Együttes

2017. május 23. – 19:00 - 22:00

Az est során vendégünk lesz Harsányi Eszter a Magikme-től, akivel integráló játszótéri eszközökről, valamint egyéb, a fogyatékkal élőket segítő innovatív ötletekről és alkalmazásokról beszélgetünk.

A MagikMe olyan játszótereket szeretne meghonosítani minél több helyen, amelyeken a súlyosan mozgássérült gyerekek, a súlyosan halmozottan sérült gyerkekek és az egészséges gyerekek együtt tudnak játszani.A MagikMe alapítói szülők , közülük többen sérült gyermeket is nevelő szülők. Saját játszótéri tapasztalataik ihlették a termékeiket, úgy érezték, egy olyan hiányosság van a játékeszközök világában, amit ha betöltenek, a súlyosan mozgássérült gyerekek számára is kerekebb lehet a világ, és a világ is kerekebb lehet, ha befogadja őket is.

Ezt követően a Nemadomfel Együttes lép az Európa Pont színpadára.

A Nemadomfel Együttes egy olyan integrált zenekar, amelyben a szólisták kivétel nélkül sérült (mozgáskorlátozott, értelmileg akadályozott és látássérült) előadók. Repertoárjukban saját szerzemények, s ismert klasszikus slágerek is megtalálhatók. Színvonalas zenéjükkel, elgondolkodtató dalszövegeikkel, őszinte lelkesedésükkel és az elmaradhatatlan „nemadomfel” életérzéssel mindenhol emlékezetes élményt nyújtanak a közönségnek.

Az együttesről részletesebben a honlapjukon olvashattok:
http://www.nemadomfel.hu/m-nemadomfel-nemadomfel-egyuttes-tortenete
A MagikMe oldala: https://www.magikme.net

Fotó: Emil Chalhoub (forrás: a Nem adom fel együttes Facebook oldala)

Részletek

Dátum:
2017. május 23.
Időpont:
19:00 - 22:00

Helyszín

Európa Pont
Millenáris Park - Lövőház u. 35.
Budapest,1024HU
+ Google Térkép

Szervező

Európa Pont
Honlap:
https://www.facebook.com/europapont/