Események betöltése

« Összes Események

  • Ez az esemény elmúlt.

STAR E Webinárium 2.0

2020. május 28. – 16:00 - 17:30

Kedves ifjúsági szakember, tréner, oktató, önkéntes, civil, érdeklődő!

Örömmel értesítem, hogy 2020. május 28-án 16:00-kor újra megtartjuk magyar nyelvű STAR E Webináriumunkat, melyre Önt és kollégáit, ismerőseit is szeretettel várjuk.

A Webinárium témája annak a nem formális módszereket bemutató és a kirekesztést és csoporton belüli intoleranciát megelőző oktatást segítő képzési anyagnak a bemutatása, melyet a STAR E Erasmus+ KA2-es projekt során szervezetünk és partnerei fejlesztettek.

A STAR E (Standing Together Against Racism in Europe) projekt 2017 októberében kezdődött az Erasmus+ program keretén belül. A projekt során hat nemzetközi találkozóra kerül sor, melyek különböző célokat hivatottak beteljesíteni, mégis a résztvevő partnerek alapvetően egy közös célért dolgoznak: hogy leszámoljanak a rasszizmussal. További információ a projekt honlapján itt érhető el: https://star-e.icja.de/

A Webinárium célja, hogy a résztvevőknek bemutasson egy modern alternatívát a rasszizmus elleni harchoz. A kiadványa egy gyakorlatát a webinárium során bemutatjuk.
Az online találkozón résztvevők megkapják a kiadvány pdf változatát, kérés esetén pedig postai úton is megrendelhetik a könyvet.

A webináriumon való részvétel ingyenes, előzetes regisztrációhoz nem kötött, de arra kérjük, jelezze ennél az eseménynél egy igennel, ha velünk tart.

Ha felkeltette az érdeklődését, várjuk Önt és kollégáit szeretettel 2020. május 28-án 16:00-kor.

A webinárium linkjét a kezdés előtt néhány órával tesszük közzé az esemény oldalán.

Üdvözlettel,
Jósa Bálint
projektmenedzser, tréner

Részletek

Dátum:
2020. május 28.
Időpont:
16:00 - 17:30
Honlap:
https://www.facebook.com/events/169029957844366