Események betöltése

« Összes Események

  • Ez az esemény elmúlt.

Backstage Fórum – A médiafal áttörése és a sikeres menedzsment

2017. november 15. – 09:30 - 17:00

November 15-én folytatódik a Backstage fórum, a Hangfoglaló Program zeneipari előadás- és beszélgetéssorozata az A38 Hajón. A belépés díjtalan, de a korlátozott befogadóképességre tekintettel regisztrációhoz kötött. Regisztrálni az alábbi linken tudtok:
https://goo.gl/forms/RZktuskr8TeewQfe2

PROGRAM
Backstage Fórum: az Álmatlan című film szakmai bemutatója és vetítése
A médiafal áttörése és a sikeres menedzsment
1. 9.30-11.00
Üsd át az ingerküszöböt! Jelenj meg a médiában!
Téma: Sajtó, kommunikáció
Hogyan lehet bekerülni a médiába? Milyen kommunikációs stratégiák szükségesek? Hogyan kell jó sajtóközleményt, biográfiát írni? Egyáltalán, mi érdekli a szerkesztőket? Ha szeretnéd áttörni a média ingerküszöbét, hallgasd meg hogy mit mondanak a témában a szerkesztők, újságírók.

Előadó: Réz György (újságíró-szerkesztő, Majdnem Híres Rocksuli)
Vendégek: Rónai András (Recorder.hu szerkesztő), Biczó Andrea (Phenomenon.hu), Balogh Roland (Ígéretes titánok), Vető Viktória (Sziget Iroda sajtófőnök)

2. 11.30-13.00
Milyen menedzsment feladatok vannak?
Téma: Zeneipari menedzsment

A menedzsernek nem csak a zenekarral kapcsolatos ügyeket kell intéznie, hanem egy teljes csapatot irányít, akik mind azért dolgoznak hogy jó koncertek és jó produkciók szülessenek. A kérdés, hogy kik dolgoznak nekünk? Hogyan, milyen feladatokkal, hány emberrel működik a jó menedzsment? Ezekre a kérdésekre keressük a választ az egyik legnagyobb és legsikeresebb zenei produkció menedzserével, Nagy Adrival.
Előadó: Nagy Adri – Quimby menedzsment; Vendégek: Párczen Anett (Magneoton booking&management), Imre Zsolt (Magneoton booking&management és Supernem turnémenedzsment)

3. 13.30-15.00
Álmatlan
Zene és film

“Ha nem zavar a lélek, ahogy épp kifolyik a számon.” – Az Anna and the Barbies zenekar 2016 novemberében a Fővárosi Nagycirkuszban tartotta lemezbemutatóját. A háromszázhatvan fokos térben megrendezett, cirkuszi elemekkel, artistákkal, különleges díszlettel és vizuállal dúsított koncertet 16 kamerával rögzítették.

Az Álmatlan koncert- és dokumentumfilm, magasság és mélység egyszerre: olyan oldaláról mutatja meg Pásztor Annát és a zenekart, amely még sosem volt látható. A film alkotójával és Annáékkal a koncertfilmekről beszélgetünk: miért fontos 2017-ben a koncertfilm? Hogyan készül egy ilyen produkció? Milyen filmes, zenei és előadóművészi szempontok vannak? Hogyan működik a koncertfilm mint médiaesemény?

Előadók: Porkoláb Norbert, Tanca Norbert, Pásztor Anna és Dénes Adél

4. 15.00-17.00
Álmatlan – az Anna and the Barbies filmjének levetítése.

Figyelem! Live streamen csak a beszélgetést tudjátok majd követni, a filmet már nem!

Részletek

Dátum:
2017. november 15.
Időpont:
09:30 - 17:00

Helyszín

A38 Hajó
1114 Budapest Budai alsó rakpart, Magyarország
Budapest,1117HU
+ Google Térkép

Szervező

Cseh Tamás Program
Honlap:
https://www.facebook.com/csehtamasprogram/