Csatlakozz a Transmission projektünk képzéseihez!

Érdekel a színjátszás? Szeretted volna kipróbálni magad a podcast készítés világában?

Csatlakozz a Transmission projektünk képzéseihez!!

Az International Arts Partnership szervezet (Egyesült Királyság) által vezetett “Transmission” projekt ír, albán, francia, svéd és magyar partnerek részvételével valósul meg.

A partnerek közösen rövid (nagyjából 7perces) hangjátékokat készítenek, majd minden partner legfeljebb 6 fős, 11-25 év közötti fiatalokból álló csoportokat toboroz, akik kiválasztanak egy hangjátékot, amelyet aztán értelmeznek, majd teljes egészében előadnak és szerkesztenek.

 

A fiatalok minden egyes csoportja egy másik országban élő fiatalok egy csoportjának mentoraként és dramaturgjaként fog működni, és ők maguk is ilyen jellegű támogatást kapnak.

Az összes elkészült darabot feltöltjük a projekt honlapjára, valamint az elkészült audio-drámák elérhetőek lesznek YouTube-on, Apple Music-on és Spotify-on is.

 

A projekt egy fesztivállal zárul Párizsban, amelyen minden fiatal csoport egy-egy képviselője részt vesz. A fesztiválon bemutatjuk az összes munkát, további mesterkurzusokat szervezünk, és további munkákat hozunk létre, amelyekben a határokon átívelő együttműködésben részt vevő fiatalok személyesen vesznek részt.

Célunk, hogy egy új generációval ismertessük meg az audio drámát és a benne rejlő kreatív lehetőségeket.

 

Ha felkeltettük érdeklődésedet, jelentkezz a peter.kovacs@szubjektiv.org e-mail címen 2022.04.17-ig!