Art Jammin

„Art Jammin” címmel a Szubjektív Értékek Alapítvány résztvevőket keres egy összművészeti ifjúsági cserére Csehországba.

 

Az Erasmus+ program keretein belül megvalósuló nyolcnapos nemzetközi ifjúsági cserére olyan 18 és 30 év közötti fiatalok jelentkezését várjuk, akik valamilyen művészeti ágban alkotnak, legyen ez professzionális, vagy hobby jellegű tevékenység. Várjuk tehát a lelkes táncosokat, színházi embereket, énekeseket, zenészeket, zsonglőröket, fotósokat, vizuális alkotókat…

A közösen eltöltött nyolc nap lehetőséget kínál az együtt alkotásra, egymás inspirálására és inspirálódásra, közös fejlődésre és tapasztalásra. Alkotóterünk a természet lesz. 

A részletekről itt olvashatsz: https://drive.google.com/file/d/19r525qAVQ1sLIg1gJbC5-82Js1bzcqhg/view

Helyszín: Csehország, Eco Centre Karpáluv Mlyn

Időpont: 2021. július 22-31 (a változás jogát fenntartjuk)

Jelentkezési lap: https://forms.gle/CWkx8FCbSMnodcoa8

Részvételi díj: az ifjúsági cserén való részvételt, szállást, étkezést és utazási költséget az Erasmus+ program támogatja, így számodra a részvétel ingyenes. Amennyiben azonban a ki- és hazautazáshoz az aktuális rendelkezések szerint PCR tesztre van szükség, ezt saját magadnak kell finanszíroznod.

Jelentkezési határidő: 2021. május 31.

Amennyiben jelentkezel az ificserére, a jelentkezési lap kitöltése mellett kérünk, hogy vedd fel a kapcsolatot Scholtz Krisztivel- scholtz.kriszti@gmail.com. Egyéb felmerülő kérdésekkel kapcsolatban is nála tudsz érdeklődni.