Részvételi lehetőség az EWOCA nemzetközi nyári táborában fiatalok számára

16-21 éves fiatalok jelentkezését várjuk az EWOCA 2016. július 25. és augusztus 7. között, Dubica-ban (Bosznia-Hercegovina) zajló nyári táborába.

Az évente megrendezésre kerülő tábor magyar, német és bosnyák fiatalok együttes részvételével zajlik, minden országból 1-1 csoportvezető koordinálásával. Az idei táborban résztvevők küldetése egy használaton kívüli terület parkosítása és közösségi térré alakítása lesz. Továbbá különböző közösségépítő és interkulturális workshopok-on, illetve életvezetési tanácsadáson is részt vehetnek, de nem marad el a szórakozás sem.

A tavalyi, Gömörszőlősön megrendezett tábor résztvevőinek beszámolója angolul a következő oldalon érhető el:

http://ewoca.org/live/en/author/ewoca06/

Magyar nyelvű összefoglaló pedig itt:

https://szubjektiv.org/magyar-munkam-gyumolcse-fenntathatosagi-program-fiataloknak/

A részvétel feltételei: minimális társalgási angol nyelvtudás, jó egészségi állapot, a tábor egész ideje alatti rendelkezésre állás, motiváció.

A program részvételi díja 40 euro / fő (12 000 forint), ez magába foglalja az utazás, a szállás, napi 3 étkezés, a programok költségeit illetve a biztosítást is. Az utazás budapesti indulással közösen történik, autóbusszal.

Egyéni elbírálás alapján a szervezők csökkentett részvételi díj megállapítására is fenntartják a lehetőséget, melynek összege 20 euro (6000 forint).

A jelentkezéseket egy fél oldalas bemutatkozó levél, illetve 1 fénykép elküldésével várjuk legkésőbb 2016. május 8., péntekig a training@szubjektiv.org email címre. A programról érdeklődni ugyanitt lehet.

Sok sikert! Gyertek velünk Boszniába!

Szubjektív Értékek Alapítvány